Vi tilbyder


Belægning og anlæg

Hos Stoholm Fliser har vi specialiseret os i flisebelægning og udfører alle opgaver i forbindelse med belægning alt fra afretningen, over reparationer til udførelse af den færdige flisebelægning. Vi har et mål om at blive bedre hver eneste gang og udvide vores perspektiv på opgaven.

Der findes et utal af forskellige fliser og belægningssten, som foruden deres vidt forskellige indhold, forarbejdning og udseende har hver deres fordele. Dette guider vi dig hele vejen igennem, så du vælger rigtigt første gang!

Vi besigtiger gerne din opgave, så vi sammen kan vurdere, hvordan en optimal løsning udføres, når der skal tages hensyn til udseende, holdbarhed og naturligvis økonomi. Vi vurderer, hvordan opgaven lettest kommer i mål, samt hvor lang tid den vil tage. Kontakt os hvis du ønsker yderligere information, referencer eller besøg.


Anlæg af græsplæner og beplantning

At anlægge en græsplæne kræver både faglighed og håndelag. Stort set alle anlægsgartnere kan anlægge en græsplæne, men vi sørger at græsset ligger solidt og har gode vilkår for at overleve alle årstider.

Lad Stoholm Fliser opfylde din drøm om en ny eller forbedret plæne. Vi giver dig gerne et prisoverslag, hvor du får både høj kvalitet samt en god pris.

Vi varetager gerne hele opgaven – også med indkøb af planter i samarbejde med kunden.

Udover det leverer og udlægger vi også rullegræs til omgående etablering af græsarealer.


Støttemure og plantesten

Plantesten og støttemure er idelle til skrånende arealer, hvor der ønskes optimal udnyttelse. Stoholm Fliser anlægger et stort og varieret udvalg af plantesten og støttemurssystemer, som eksempelvis også kan anvendes til afskærmning for støj som dobbeltmure.

Vi er eksperter i at vejlede og udvælge den helt rette støttemur, som kan forbedre din grund eller redde et helt område fra at styrte sammen. Det kan både være en praktisk tilføjelse til haven eller bruges som udstilling af særlige blomster eller planter ved f.eks. indkørsel.

Hos Stoholm Fliser søger vi for at din støttemur bliver efter dine ønsker, og at de rette materialer bruges, så løsningen holder i mange år efterfølgende. Kontakt os i dag og få en god pris på din opgave med støttemur eller plantesten.


Stort og småt gravearbejde

Vi tilbyder alt inden for gravearbejde, som bliver udført med maskiner af nyere modeller – og af høj kvalitet. Derudover lægger vi høj vægt på, at du får værdi for pengene samt at arbejdet bliver udført til tiden. På denne måde lever vi op til de høje krav og standarder, som vores virksomhed er baseret på.

Vi følger de rette sikkerhedsstandarder og sikre os, at vores maskiner er de rettte til opgaven. Har du et særligt ønske til dit gravearbejde, så er vi meget fleksible hos Stoholm Fliser. Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan løse din opgave.


Maskinsten

Skal der lægges fliser/belægningssten på P-pladser og veje, kan vi tilbyde at lægge maskinsten med belægningsmaskine.

Skal jeres
projekt realiseres?

Gi' os et kald:

Design Escapes

Stoholm Fliser er specialister i belægning, anlæg af græsplæner og andre anlægsopgaver.

Vi står klar til at hjælpe dig med dit projekt.


Kontakt os:


© Stoholm Fliser ApS. CVR: 38496999